ماسک صورت

header ads

طرز تهیه سالاد مکزیکی

طرز تهیه سالاد مکزیکی

مادر این قسمت به شما عزیزان آموزش درست کردن یک سالاد تند و خوشمزه رو میدهیم ( سالاد مکزیکی ) تا آن را در خانه مثل رستوران ها درست کنید .
موادی که اینجا گفته میشود برای درست کردن سالاد مکزیکی برای 2 نفر است و برای کمتر و یا بیشتر کردن آن باید مقدار آن را بیشتر یا کمتر کرد .

موادی که ما برای طرز تهیه سالاد مکزیکی استفاده میکنیم :

  • پیاز ۱ عدد
  • ذرت به اندازه کافی ( اگر کم بود در آخر هم می توان به آن اضافه کرد )
  • نخود 1۰۰ گرم
  • فلفل تند قرمز ۱ عدد ( اگر تند نبود از فلفل معمولی قرمز استفاده کنید )
  • لوبیا قرمز 1۰۰ گرم
  • گشنیز نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه قرمز ۱ تکه کوچک
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • آب لیمو ترش تازه نصف قاشق غذاخوری
  • عسل یا شکر نصف قاشق چای خوری
  •  روغن زیتون به اندازه لازم ( حتما بریزید )
طرز تهیه سالاد مکزیکی

روش گرفتن نفخ نخد و لوبیا : در این قسمت روش گرفتن نفخ لوبیا و نخود را به شما عزیزان آموزش میدهیم و امید وار هستیم از ان استفاده نمایید .
در اولین قدم 2 کاسه را پر از اب کرده و نخود و لوبیایی که داشته ایم را در ان به صورت جداگانه میزاریم و هر 8 ساعت 1 کبار اب آن کاسه هارو تعویض میکنیم . این کار 2 تا 3 بار انجام شود خوب است.
و اما روش تهیه سالاد مکزیکی :
نخود و لوبیا رو در قابلمه ایم میریزیم و زیر آن را روی درجه منوسط میزاریم تا بعد از 1:40 تا 2 ساعت بپزد ( توجه داشته باشید تازمانی که  نخود و لوبیا  نپخته میتواند بماند تا بپزد ) و بعد از اینکه نخود ها و لوبیا ها پختن زیر آن را خاموش کرده و ذرت را به آن می افزایید و بعد از 10 دقیقه آنهارا در آبکش میریزیم تا از آب گرفته شوند.
در این مرحله باید تمام مواد را به صورت نگینی خورد کنید ( بجز لوبیا و نخود و ذرت ) و بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و بعد از اینکه همه مواد مخلوت شدن روی مواد روغن زیتون میریزم  و یک مقدار مخلوط میکنیم و بعد از آن فلفل و نمک را میریزیم روی سلاد خود مون 
نکته : اگر شما از اینکه دونه های نمک و فلفل را احساس کنید خوشتان نمیا می توانید جای روغن و نمک و فلفل را تعویض کنید 


ارسال یک نظر

1 نظرات